Uppdrag och konsulter

Välkommen som konsult

Här hittar du som konsult uppdrag inom Ekonomi-och Redovisning, HR-och Personal samt inom IT-och Webbutveckling .

Vår vision är att skapa en affärs-och mötesplats som på ett enkelt sätt för samman människor, kunskap, evenemang och vilja att göra affärer som skapar mer värde för alla parter.

Lanseringserbjudande. Teckna dig redan i dag för 12 månaders abonnemang så bjuder vi på medlemsskatet under 2023 samt 15% på 2024 års 12 månaders prenumeration.

Som prenumererande konsult skapar du enkelt en profil där du presenterar ditt företag och tjänster inom din kategori. Du får förslag på uppdrag som matchar din profil direkt i din mailkorg. Självklart kan du söka alla publicerade annonser på sidan. Som prenumerant får du även tillgång till nyhetsbrev, tips för dig som företagare, bra mallar, nätverksträffar och företagsevenemang som vi hoppas för ditt företagande framåt. 

Konsultmatchning.se är skapad av konsulter och för konsulter och vi vet att din högsta önskan är att finna ett nytt uppdrag och utvecklas som konsult.

Registrera dig redan i dag och bli en del av vår gemenskap och var med och bygg Sveriges bästa affärs-och mötesplats för konsulter och uppdragsgivare. 

Det är när du har som mest att göra du ska säkra ditt nästa gig!

Ny användare?Registrera dig här!

Aktiva uppdrag

Söker du uppdrag?