Så hÄr går det till

Skapa en profil och låt konsultmatschning hjälpa dig finna ditt nästa uppdrag eller din nästa konsult.

Vi är en affärs-och mötesplats för konsulter och uppdragsgivare som vill föra samman människor, kunskap, engagemang och viljan att skapa fler affärer. Men Konsultmatchning är även en plats som möjliggör en inspirerande gemensamhet, nätverkande och utveckling för samtliga medverkande parter. 

Hos oss skapar du enkelt en profil!

Så här går det till!

För dig som konsult

Registrera dig och bli prenumerant redan i dag för att se matchande uppdrag

Genom ett par enkla klick registrerar du din konsultprofil där du presenterar ditt företag och dina tjänster inom den kategori du väljer.

För att få bästa möjliga matchning mot uppdrag som passar dig anger du ett antal sökkriterier som erfarenhet, kompetens, omfattning och ort. Baserat på dina sökkriterier gör vi den första matchningen för att finna uppdrag som passar just dig. Så fort ett nytt uppdrag som matchar dina sökkriterier publiceras kommer vi att mejla dig, så att du inte riskerar att missa nya intressanta uppdrag. Du kan när som helst logga in på sajten och se vilka uppdrag som är öppna för ansökan.Bli synlig och sökbar

Bli hittad av nya uppdragsgivare

När du registrerat dig, kommer du också att vara sökbar direkt på sidan där uppdragsgivare och företagare söker efter konsulter. Även vid denna sökning matchas du via de olika sökkriterierna. Fyller du inte i några uppgifter i din profil kommer inte den första matchningen på uppdrag att fungera och du kan få förslag på uppdrag som kanske inte passar dig. Bäst är alltså att fylla information om vilka uppdrag du helst vill ha!

Registrera din konsultprofil steg för steg

1.  Välj vilken kategori du vill lägga din profil i: Ekonomi och redovisning, HR och personal eller IT- och webbutveckling.

2.  Registrera en konsultprofil och ange inom vilken kategori du vill arbeta inom och vill annonsera under.

3.  Gör en företags- eller konsultpresentation och beskriv de tjänster du erbjuder. Fyll även i lämpliga kriterier som passar in på din profil för att få bästa möjliga matchning av konsultuppdrag.

4.  Tänk på att göra din presentation så professionell som möjligt. Lägger du in en profilbild kommer den att se bäst ut om den har en neutral vit bakgrund. Glöm inte er ”Hiss-pitch” (En mycket kort, kärnfull beskrivning av din verksamhet som du skulle kunna förmedla till någon du inte känner medan hissen rör sig mellan två våningsplan.)

5.  När du känner dig nöjd med din presentation så trycker du på Publicera. Konsultprofilen kommer att kontrolleras så att den uppfyller våra allmänna villkor och är tillräckligt komplett för att vi ska kunna göra en matchning.

6.  När profilen är godkänd så kommer du att få ett bekräftelsemejl och kan börja söka uppdrag. Du får också del av uppdragstips, kampanjer och erbjudanden via mejl.

Lycka till med uppdragssökandet!

För dig som uppdragsgivare och som söker konsulter

Genom att registrera dig och skapa en uppdragsgivarprofil så kan du manuellt söka konsulter helt gratis.Låt oss göra jobbet

Har du inte tid att leta konsulter?

När du inte själv har tid att leta och välja mellan olika konsulter kan du låta Konsultmatchning göra jobbet genom att publicera en uppdragsannons istället!

När du skapat din annons mejlas den ut till samtliga konsulter som matchar de sökkriterier du specificerat. Anger du inga kriterier skickas din annons ut till samtliga konsulter inom kategorin. Detta ger en snabb och effektiv spridning av uppdraget.

Annonser publiceras under 45 dagar och uppdraget är då tillgängligt för alla våra konsulter att söka. Därefter avaktiveras annonsen, men sparas på ditt konto så att du kan återanvända den senare.

Som ett led i vår kvalitetssäkring tar vi ut en mindre avgift för publicerade uppdragsannonser. Vår förhoppning är att du snabbt tjänar igen annonskostnaden genom att få rätt konsult på plats snabbare och med mindre arbete från din sida.

Behöver du extra fart på rekryteringen?

Om du behöver öka exponeringen för ditt företag erbjuder vi olika annonspaket och exponering av din logotyp på sidan som konsulterna använder för att söka nya uppdrag.

Kontakta oss för extra exponering

Registrera din uppdragsgivarprofil steg för steg

1.  Välj vilken kategori du vill lägga din profil under: Ekonomi och redovisning, HR och personal eller IT-och webbutveckling. 

2.  Skriv en kort presentation av ditt företaget. Många attraktiva konsulter väljer uppdrag också med hjärtat, så beskriv gärna era värdegrunder och om hur det är att arbeta som konsult hos er.

3.  När du känner dig nöjd med presentationen så trycker du på Publicera. Företagsprofilen kommer att kontrolleras så att den uppfyller våra allmänna villkor och att den innehåller alla nödvändiga uppgifter. Orsaken till granskningen är att vi vill skapa ett så professionell affärsplattform som möjligt.

4.  När profilen är godkänd så kommer du få ett bekräftelsemejl och kan börja söka efter konsulter på sidan.

5.  Vill du snabbt och utan alltför mycket arbete komma i kontakt med lämpliga konsulter rekommenderar vi att du publicerar en eller flera uppdragsannonser. Då når ni snabbt och enkelt ut till samtliga konsulter som uppfyller de kriterier du sätter upp för annonsen.

6.  För att publicera en annons måste du först logga in och därefter välja om du vill köpa en enstaka annons eller ett affärspaket.

7.  När du valt annonslösning så anger du kategori och kriterier för uppdraget, skriver en uppdragsbeskrivning och publicerar din annons. Annonsen publiceras då på hemsidan och de konsulter som matchar sökkriterierna får ett mejl i sin inkorg. Snabbt och enkelt!