Priser (Prenumeration och annonsering)

Medverka som konsult i 12, 6, eller 3 månader. 

Årsprenumeration (12 mån) för 3.540 kr/år vilket motsvarar 295 kr/månad* I denna prenumeration får du som konsult tillgång till:
(Erbjudande! Registrera dig för en 12 månaders prenumeration redan i dag så bjuder vi på medlemskapet för resterade månader under år 2023 samt 15% på 2024 års 12 månaders prenumeration. Därefter förlängs din 12 månaders prenumeration automatiskt i ytterligare 12 månader enligt de allmänna villkoren för en årsprenumeration*.
Detta erbjudandet gäller tom 2023-12-31

Halvårsprenumeration (6 mån) för 2.094 kr vilket motsvarar 349 kr/månad*.

Kvartalsprenumeration (3 mån) för 1.185 kr vilket motsvarar 395 kr/månad*. 

I samtliga prenumeratioer ingår nedanstående tjänster:

  1. Registrera en konsultprofil inom en yrkeskategori.
  2. Marknadsföra sitt företag, sina tjänster, erfarenheter på sidan gentemot samtliga uppdragsgivare.
  3. Vara sökbar för uppdragsgivare som söker konsulter inom den valda kategorin.
  4. Kunna se och söka uppdragsgivarnas annonserade tjänster.
  5. Söka och besvara samt erhålla ett obegränsat antal matchade uppdragsförfrågningar.
  6. Matchning av utannonserade uppdrag baserat på konsulten samt uppdragsgivarens aktuella behov av yrkeskategori, kompetensområden, ort och tillgänglighet.
  7. Få matchande uppdrag direkt i inkorgen när de matchar med dina valda kategori, kompetensområden, ort och tillgänglighet.
  8. Få extra marknadsföring på välkomstsidan och sidan för uppdragsgivare genom att vara synlig i den rullande presentationen avseende ”Några av våra konsulter”.
  9. Få tillgång till nyhetsbrev med tips, råd, mallar, nätverkande, företagsevent mm som vi hoppas utvecklar ditt företagande.
  10. Besöksstatistik över hur många som har tittat på din konsultprofil.


*) Priserna och prenumerationen baseras på att konsulten genom godkännande av de allmänna villkoren samt GDPR skriften förbinder sig till att medverka på sidan under vald period 12, 6, eller 3 månader. Prenumerationen kommer automatisk förläggning baserat på er valda prenumerations period, 12, 6 eller 3 månader. Uppsägning av aktuell ingånget avtal sker i enlighet med de allmänna villkoren. Samtliga priser är exkl. moms.

För uppdragsgivaren:

Det är gratis för dig som uppdragsgivare att registrera en uppdragsprofil samt själv söka efter en konsult så snart du har registrerat och skapat din företagsprofil. Via Konsultmatchning så kan du ta den första kontakten med den konsult eller konsulter som passar bäst in på den du söker.

Låt Konsultmatchning göra jobbet!

Då du har registrerat din uppdragsprofil kan du enkelt annonsera efter en konsult på sidan. I samband med att du gör annonser så väljer du yrkeskategori, kompetensområde, ort och tillgänglighet för det aktuella uppdraget. När du sedan publicerar annonsen så kommer den dels att publiceras under den yrkeskategori som du valt samt mailas ut direkt till de konsulter som matchar ditt uppdrag. Er annons  ligger ute i 45 dagar innan den sparas i er profil så att ni kan använda som utgångspunkt för framtida annonser.

Det är gratis att publicera en eller flera annonser. Men som ett led i vår kvalitetssäkring så kommer annonsen att granskas innan den publiceras på sidan. Detta gör vi för att våra prenumererande konsulter ska få adekvata och kompletta annonser. 

Ni kommer få ett mail som talar om då granskningen är genomförd och annonsen är publicerad samt när den är mailad till de konsulter som matchar med er ansökan.

Annonsering på sidan:

Vill du synas lite extra på sidan Konsultmatchning med en extra banner eller annonsera i våra nyhetsbrev till våra medverkande konsulter?
Kontakta oss så sätter vi tillsammans ihop ett paket som kan passa just dig.