Om oss

Värt att veta om Konsultmatchning


Vi som skapat denna plats har erfarenhet av att själva vara konsulter och även vara köpare av konsulttjänster. Dessa erfarenheter vill vi föra samman till något positivt för alla medverkande aktörer. Utifrån detta har visionen om att skapa en affärs-och mötesplats som på ett enkelt sätt för sammanmänniskor, kunskap, engagemang och viljan att göra affärer som skapar mervärde för alla parter.

Detta vill vi uppnå genom att bygga ett stöttade och prestigelöst gemenskap kring vad som i grunder är en affärs-och marknadsplats. Hos oss möts du av ett personligt engagemang och en närvaro för dig som konsult och konsultköpare som vi upplever saknas bland andra förmedlingssidor på nätet.

Vi tror att nya samarbeten får bättre förutsättningar och ger ömsesidigt mervärde när det startar i ett forum där stämningen är trevlig, inkluderande och generös. Konsultmatchning.se är en oberoende konsultförmedlingssida där vi kan göra affärer ihop och en plats som möjliggör delaktighet och utveckling för samtliga medverkande parter.

En sådan plats vill vi skapa med konsultmatchning.se


Följ med på resan så bygger vi tillsammans Sveriges bästa affärs-och mötesplats för konsulter och uppdragsgivare


För att lyckas med de tar vi gärna emot förslag på förbättringar och idéer från dig som valt att vara en del av vår gemenskap. 

Bästa hälsningar.
Thomas Sjöström
VD och initiativtagare till konsultmatchning.se