Kunskaper


Employer Branding Ledarskap och coaching Kompetensförsörjning och rekrytering Förändringsledning och jämställdhet Företagskultur och Värderingar Teamutveckling Organisationsutveckling Samordning och grupputveckling Karriärvägledning Omplacering och omorganisering

Kontaktuppgifter


Telefon
Logga in
E-post
Logga in

CV


Niclas Kristiansson
Namn
Län
Tillgänglig inom
Niclas
Kristiansson
1 månad
Konsult/företagsbeskrivning
En av mina passioner är att hjälpa människor att växa och bidra till att företag utvecklas. Att skapa en plats där människor känner sig inkluderade, trygga och i balans med sig själva – både på det professionella och privata planet.

Min bakgrund har jag inom den finansiella sektorn, med mångårig erfarenhet som ledare i olika roller och senast som VD för ett konsultbolag.
Drygt 20 års erfarenhet av att arbeta med ledarskap, affärsutveckling, skapa framgångsrika kulturer, utveckla team och att coacha ledare.

Jag är utbildad coach, samtalsterapeut, ACT- och Mindfulness-instruktör och processledare för att skapa affärsplaner.

Välkommen!
Varma hälsningar /Niclas
Utbildningar
- Processledare för metoden Lots, affärsplaner
- Samtals terapeut och Coach som bygger på programmet "Det Goda Ledarskapet"
- ACT individ och gruppinstruktör
- Workshopsledare
- Mindfulness och MediYoga instruktör
Allt tillsammans blandas ihop till en mix av förståelse och erfarenheter för den utmaning och förändring som en verksamhet och framförallt individerna går igenom när målen ska förverkligas. De krav och förväntningar som ställs och hur man på bästa sätt kan arbeta med dem. Skapa en plattform, anda som frigör den potential som både en verksamhet och individen besitter.
Erfarenhet
Många års erfarenheter av att arbeta med ledare, ledningsgrupper. Exempelvis med ledarutveckling utifrån ett förutbestämt program och strategiska planering, stöd med att processa fram en affärsplan tillsammans med en plan för hur den ska förverkligas i den operativa vardagen.

Utifrån ett värderings baserat synsätt har jag lång erfarenhet av att arbeta fram en vinnande kultur som innehåller två viktiga hörnpelare för att skapa ett uthålligt resultat, meningsfullhet och motivation för de anställda. När den finns kommer det speglas av ett resultat och en naturlig förändringsresa. I min värld handlar det om att känna/uppleva sig ingå i ett sammanhang som bygger på ett gemensamt engagemang där alla är viktiga för ett bra resultat.

Hoppas vi hörs /Niclas
Erfarenheter
  • Employer Branding 3-5 år
  • Ledarskap och coaching över 10 år
  • Kompetensförsörjning och rekrytering 5-10 år
  • Förändringsledning och jämställdhet 3-5 år
  • Företagskultur och Värderingar över 10 år
  • Teamutveckling över 10 år
  • Organisationsutveckling över 10 år
  • Samordning och grupputveckling 5-10 år
  • Karriärvägledning 3-5 år
  • Omplacering och omorganisering 3-5 år
Du måste vara inloggad för att kunna kontakta konsulten
NY ANVÄNDARE?